Η Κατερίνα Στανίση μιλάει για την απόπειρα βιασμού της

Δημοσιεύθηκε: 10 Φεβρουαρίου 2021 23:00
Η Κατερίνα Στανίση μιλάει για την απόπειρα βιασμού της

Για απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στη Γερμανία μίλησε η Κατερίνα Στανίση και συγκλόνισε με την κατάθεση ψυχής.

Η τραγουδίστρια σοκάρει αποκαλύπτοντας τα όσα πέρασε στη Γερμανία στα εφηβικά της. «Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» είπε μιλώντας στον Alpha η σπουδαία ερμηνεύτρια.
«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…», πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση.

Η τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο ο οποίος την «πολεμούσε» επειδή, όπως λέει, δεν ήταν συνεργάσιμη. «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…», σχολίασε.