Μπλου Άιβι Κάρτερ: η κόρη της Beyonce κέρδισε το πρώτο της Grammy

15 Μαρτίου 2021 20:20

Την δική της ιστορία έγραψε η κόρη της Beyonce, Μπλου Aiβι, καθώς μαζί με την μητέρα της κέρδισαν το βραβείο Grammy για το καλύτερο μουσικό βίντεο.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια και η 9χρονη κόρη της, κέρδισαν το βραβείο για τη δουλειά τους στα οπτικά του «Brown Skin Girl», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο άλμπουμ του soundtrack της ταινίας «The Lion King: The Gift» το 2019. Το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την πρώτη νίκη Grammy για την κόρη της Beyonce.

Το κομμάτι της Beyonce σκηνοθετήθηκε από την Τζεν Νκίρου, η οποία αποδέχθηκε το βραβείο εκ μέρους της δημιουργικής ομάδας, καθώς η Beyonce και η κόρη της δεν ήταν παρούσες στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο περιλαμβάνονται πέρα από την διάσημη τραγουδίστρια και την κόρη της και οι Λουπίτα Νιόνγκο αλλά και η Ναόμι Κάμπελ. Ενώ, πέρα από την Blue Ivy, συμμετέχει και το μικρότερο παιδί της Beyonce, η Ρούμι.

Φέτος στην τελετή απονομής Grammy, η Beyonce έσπασε κάθε ρεκόρ κατακτώντας 28 βραβεία. Η τελετή απονομής – λόγω του κορωνοϊού- δεν πραγματοποιήθηκε στο Staples Center αλλά στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, σε πέντε διαφορετικές σκηνές. Αν και ορισμένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα κομμάτια τους ζωντανά, αρκετοί άλλοι έχουν βιντεοσκοπήσει τις ερμηνείες τους.