Η κόρη της Μπελούτσι ακολουθεί τα βήματα της

26 Οκτωβρίου 2020 21:25

 

 

Η Ντέβα είναι κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ και μόλις στα 16 της πριν ένα μήνα περίπου, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Elle. «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ένα μικρό κορίτσι… Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα! Μακάρι η Ζωή να σε προστατεύει, Αγάπη μου», έγραψε η Μπελούτσι.

Η Ντέβα Κασέλ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το εξώφυλλου περιοδικού, το οποίο την χαρακτηρίζει ως μία «όμορφη débutante», δηλαδή μια όμορφη κοπέλα που τώρα κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο. Η νεαρή καλλονή φαίνεται πώς έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη διάσημη μαμά της, όχι μόνο εξωτερικά – ωστόσο η Ντέβα προσπαθεί τώρα να χαράξει τη δική της πορεία!

Η όμορφη Ντέβα φορά ένα ασπρόμαυρο πουά πουκάμισο και έναν μαύρο κορσέ, του οίκου Dolce & Gabbana και κοιτά τον φακό με περισσή αυτοπεποίθηση και ένα βλέμμα που εκπέμπει δυναμισμό. Είναι απλά κούκλα.

Μόλις στα 16 της χρόνια έχει αναδειχθεί η μούσα του οίκου Dolce & Gabbana, επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια του νέου αρώματος «Shine», ενώ τώρα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle, με ρούχα των διάσημων Ιταλών σχεδιαστών.

Έτσι, από νωρίς η 16χρονη ακολουθεί τα βήματά της μητέρας της, αφού και η Μόνικα Μπελούτσι έχει υπάρξει μούσα του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου στο παρελθόν.

Η Ντέβα γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004. Έχει μία αδελφή, τη Λεονί, κατά έξι χρόνια μικρότερή της. Οι διάσημοι γονείς φρόντισαν να κρατήσουν τις κόρες τους μακριά από τους παπαράτσι και τα φλας. Στην ουσία την Ντέβα την είδαμε και είπαμε ουάου για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, όταν επιλέχτηκε ως μούσα των Dolce & Gabbana για την προώθηση των αρωμάτων του οίκου.