Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δημοσίευσε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2019 12:17
Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δημοσίευσε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Είναι οι στιγμές εκείνες που μετά την απουσία κάποιου θα ήθελες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να τον έχεις ξανά δίπλα σου… Αυτό φαίνεται ότι ένιωσε η Μαρία Κλάρα, κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο όπου μοιραζόταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή με τον πατέρα της…
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα γινόταν 63 χρόνων στις 5 Νοεμβρίου, αλλά δεν πρόλαβε. Η Μαρία Κλάρα του ανάρτησε στο Facebook ένα βίντεο από τα περσινά του γενέθλια και την τούρτα που έσβησε μαζί με φίλους και συγγενείς.
Στις 5 Νοεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα είχε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 63 του χρόνια. ωστόσο, δεν πρόλαβε, αφού η καρδιά του τον «πρόδωσε» στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδοποιός άφησε πίσω του μια μεγάλη μουσική παρακαταθήκη, αλλά και ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον λάτρευαν.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η μονάκριβη κόρη του, η Μαρία Κλάρα, η οποία βιώνει αυτή την περίοδο την τεράστια και βαριά απώλεια του πατέρα της.
Η Μαρία Κλάρα ανέβασε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων του, ένα βίντεο από τα περσινά γενέθλια του Λαυρέντη Μαχαρίτσα και το πώς τα γιόρτασε.
Στο βίντεο φαίνεται ο Μαχαιρίτσας να σβήνει τα κεράκια σε μια τούρτα – έκπληξη από φίλους και συγγενείς του, ενώ η στην ανάρτηση η κόρη του συνόδευσε το βίντεο με τα εξής λόγια:
«Εκεί που δεν υπάρχει πια ο χρόνος».

Εκεί που δεν υπάρχει πια ο χρόνος…

Gepostet von Maria Klara Mxt am Dienstag, 5. November 2019

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT