Η Κορομηλά τα «χώνει» στον Λιάγκα για τον φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη συμφοιτήτριάς του

10 Νοεμβρίου 2019 13:54

Ρούλα

Αρκετές είναι οι αντιδράσεις σχετικά με το χειρισμό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του στο θέμα του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη συμφοιτήτριάς του. Η Ρούλα Κορομηλά, μέσω σόσιαλ μίντια, εξέφρασε και αυτή την αντίθεσή της σε όσα έγιναν επί οθόνης στην εκπομπή…
Η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την αναπαράσταση του περιστατικού στην εκπομπή «Μεσημέρι»
Μετά τον άνευ προηγουμένου «χιουμοριστικό» -στα όρια του σεξισμού- σχολιασμό στην εκπομπή «Μεσημέρι» της περασμένης Πέμπτης με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την παρουσίαση του περιστατικού της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές που αποτυπώθηκαν και στα social media.
O Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της χθεσινής εκπομπής του στον ΣΚΑΙ, έσπευσε να επανορθώσει απολογούμενος.
Λίγες ώρες μετά, και συγκεκριμένα μέσω twitter, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της τηλεοπτικής διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής επίθεσης.
Με σκληρά λόγια και «φωτογραφίζοντας» προφανώς τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στην εκπομπή, σχολίασε: «Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα» απο την πραγματικότητα, ίσως και να ειναι χαριτωμένο καποιες φορές. Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλικη επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!»
Πάντως οι δημόσιοι διαξιφισμοί μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Ρούλας Κορομηλά έχουν μεγάλο παρελθόν, με διαφορετικές αφορμές κάθε φορά, αιτίες και πρωτοβουλία.