Η κριτική της Ρούλας Κορομηλά για Μενεγάκη, Σκορδά, Καινούργιου και Λιάγκα

18 Δεκεμβρίου 2019 09:23

Ρούλα

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και σε κάποιους από τους παρουσιαστές εκπομπών που βλέπουμε καθημερινά… Τι είπε για:

Ελένη Μενεγάκη
«Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, καμία σχέση. Εγώ την Ελένη την ξέρω πριν γίνει γνωστή. Τα εξώφυλλα εξυπηρετούσαν κάποιους σκοπούς, δεν εξυπηρετούσαν εμάς τις δύο. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια. Δεν έχω καμία απολύτως κόντρα, διαμάχη και αντιπαλότητα με την Ελένη».

Κατερίνα Καινούργιου
«Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν την δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα και βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις».
Φαίη Σκορδά
«Η Φαίη Σκορδά κάνει μια χαρά το πρόγραμμά της το πρωινό. Είναι μια χαρά κορίτσι, μια χαρά το κάνει, μ’ αρέσει».

Μίλησε όμως και για τον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα η κριτική της ήταν αιχμηρή…
«Εδώ έχουμε ένα θέμα με τον Γιώργο, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεφύγει από τα όριά του. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, ενώ είναι έξυπνος και έμπειρος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν του ταιριάζουν κιόλας γιατί είναι και πατέρας. Εγώ δεν συγχωρώ στον Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν αν θέλεις συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.
«Και όπως και το τελευταίο συμβάν με τον τύπο και τη φοιτήτρια που δεν μου άρεσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και κάποιοι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα, περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως. Αν εμείς γελάμε, λοιδορούμε και χαζολογάμε, αυτό δεν είναι σωστό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό;», πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.
«Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή, βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εμένα δεν με νοιάζει που με σχολιάζει γιατί εγώ μπορώ να του απαντήσω και να τον βάλω στη θέση του. Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του τον Γιώργο Λιάγκα και να καταλάβει ότι παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα πολύ καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν τον ακυρώνουμε ως παρουσιαστή, του λέμε να συμμαζευτεί λίγο. Ο κάθε ένας παρουσιαστής εξαρτάται πώς θέλει να τον γράψει η τηλεοπτική ιστορία. Είναι στο χέρι του», είπε η Ρούλα Κορομηλά.