Η Λάουρα Νάργες για την δύσκολη εγκυμοσύνη – «Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο»

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2022 17:20

Η Λάουρα Νάργες για την δύσκολη εγκυμοσύνη - «Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο»

H Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός,που είναι 5,5 μηνών έγκυος, για τις δυσκολίες που πέρασε τους πρώτους μήνες της κύησης αλλά και για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

 

«Εγώ θα ήθελα πέντε παιδιά»

«Το μωρό το θέλαμε πάρα πολύ. Περιμένουμε αγοράκι. Από τον πρώτο μήνα ξέραμε πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα ονομάσουμε. Τα έχουμε προγραμματίσει και μακάρι να το θελήσει και ο Θεός να συμβεί έτσι όπως το ονειρευόμασταν. Εγώ θα ήθελα πέντε παιδιά. Αν δεν μας κάτσουν πέντε, τουλάχιστον τρία», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

«Ο Χρήστος μου είπε για την εγκυμοσύνη, γιατί πρόλαβε και άρπαξε το πρώτο τεστ που κάναμε. Εγώ προσπαθούσα να του κάνω έκπληξη, αλλά εκείνος μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είναι έκπληξη, ήθελε να το δούμε μαζί».

 

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

«Είχα υπερέμεση και τώρα το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να το ξεπερνάω. Δεν πετάω ακόμα, υπάρχουν μικροενοχλήσεις, ναυτίες αλλά είμαι καλύτερα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο».

«Έχω μια τρομερή εξάρτηση από τον Χρήστο τον θέλω συνέχεια δίπλα μου»

«Ήταν δίπλα μου 100% και μπορώ να πω ότι επηρεάστηκε και εκείνος γιατί τραβάει το ψυχολογικό κομμάτι. Έκλαιγα συνεχώς, έχω μια τρομερή εξάρτηση από τον Χρήστο τον θέλω συνέχεια δίπλα μου, δεν αντέχω χωρίς εκείνος. Επηρεάζεται και το δικό του το περιβάλλον γιατί πρέπει να είναι εκεί σε κάποιες έκτακτες στιγμές.

«Ανυπομονώ για τον νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της. Όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι, αγκαλιές κλάματα, λέγαμε επιτέλους συνέβη».