Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την «Λάμψη» – «Λιποθύμησα…»

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιανουαρίου 2023 18:15

Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την «Λάμψη» - «Λιποθύμησα...»

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την εποχή της «Λάμψης», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Σάντρα, ενώ θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει.

Η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά».

Στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα».

Η Λουκία Παπαδάκη επισύναψε: «Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες» ανέφερε χαριτολογώντας.

Κάνοντας λόγο για την εγκυμοσύνη της «Σάντρας»: «Η εγκυμοσύνη της Σάντρας κράτησε εννιά μήνες σε πραγματικό χρόνο… δε λες που δεν είμαι ελέφαντας, να κρατήσει ενάμιση χρόνο;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τον λόγο που δεν έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της και στα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί.

Όπως τόνισε: «Με βοηθά η φύση γιατί τα μαλλιά μου έχουν τις ανταύγειες. Θα μπορούσε όμως να είναι ένα τέλειο ασημένιο. Μου αρέσει και μου πάει. Για να μείνεις ίδιος ή πρέπει να πεθάνεις ή να σε βαλσαμώσουν. Κυκλοφορούν πάρα πολλοί βαλσαμωμένοι ολοζώντανοι άνθρωποι, αλλά η όψη είναι αγριευτική. Είναι προσωπικές επιλογές, που όμως και δεν είναι. Γιατί αν ήταν ανεξάρτητες αυτές οι επιλογές, θα ήταν πολύ καλό. Γίνονται φοβερές βλάβες καθημερινά κι αφήνουμε εαυτούς να καταστρεφόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, η ηθοποιός υπογράμμισε: «Όλο αυτό είναι μια βαθύτατη διαταραχή, την οποία προωθούν κάποιοι, κάτι, από κάπου, οι εξωγήινοι; Αλλά περνά υποδόριο, ύπουλα και σιγά σιγά σαν την σταγόνα από τον ορό. Τελικά το καθημερινό και το κανονικό είναι η επανάσταση της εποχής».