Η μάχη του εφοπλιστή Συμεών Παληού με τον κορωνοϊό

12 Απριλίου 2020 09:00

Παληός

Ήταν ένας από αυτούς που έδωσε το «παρών» στο μοιραίο πάρτι του πρύτανη Θάνου Δημόπουλου σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς. Και δυστυχώς γι’ αυτόν κόλλησε τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής Συμεών Παληός εμφάνισε βελτίωση μετά τη λήψη συγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής, με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί. Ωστόσο πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες κρίθηκε απαραίτητη εκ νέου η διασωλήνωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mononews, o CSO της Diana Shipping, Ιωάννης Ζαφειράκης κατά τη διάρκεια ενός online φόρουμ της Clarksons Platou Securities, αποκάλυψε ότι ο κ. Παληός βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. «Σύντομα θα είναι καλύτερα- όλα δείχνουν ολοένα και καλύτερα», είπε ο κ. Ζαφειράκης κατά την έναρξη της εμφάνισής του στο πάνελ που είχε θέμα την αγορά ξηρού φορτίου.

Πρόκειται για την πρώτη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 79χρονου πλοιοκτήτη από τις 24 Μαρτίου, που η ναυτιλιακή του με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στη νόσο.

To διοικητικό συμβούλιο της Diana Shipping όρισε την αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο Σεμίραμις Παληού, ως προσωρινή διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του κ. Παληού ανέλαβε τη θέση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου της Diana Shipping τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαδοχής του πατέρα της.