Η Μάγισσα: Αυτοί υπογράφουν για το πολυαναμενόμενο πρίκουελ

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουλίου 2024 16:48

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρίκουελ της σειράς εποχής «Η Μάγισσα» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αυτή τη σεζόν με τίτλο «Φλεγόμενη Καρδιά» και όπως όλα δείχνουν και πάλι θα αποτελείται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Ποιοι θα βρεθούν δίπλα στη Μαρία Κίτσου;

Εκτός από την Μαρία Κίτσου που έχουμε ήδη δει σε φωτογραφίες με βενετσιάνικη μάσκα, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, πολλά είναι τα ονόματα αυτών που πιθανότατα θα βρεθούν δίπλα της, με τον Μελέτη Ηλία ο οποίος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στο «Προξενιό της Ιουλίας» να είναι ο μόνος επιβεβαιωμένος.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» θα δούμε επίσης ακόμα ένα πρόσωπο που είχε και φέτος μια εξαιρετική ερμηνεία στις «Ψυχοκόρες» αλλά και παλαιότερα στη σειρά «Το Νησί» και αυτή είναι η Γιούλικα Σκαφιδά.

Τα χέρια με την παραγωγή πρέπει να έχει δώσει και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος φέτος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στη σειρά του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς», ενώ ήδη τον είχαμε γνωρίσει στην κωμική σειρά «Μην αρχίζει τη μουρμούρα». Τέλος ένα ακόμα όνομα που ακούγεται ότι θα είναι στο καστ της σειράς του ANT1 είναι αυτό του Γιώργου Παπαγεωργίου, του οποίου η πρώτη δουλειά στην τηλεόραση ήταν «Ο κόκκινος κύκλος».