Η μαντίλα της Κατερίνας Δαλάκα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

14 Αυγούστου 2019 13:10

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα, η μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor κατάφερα να εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό (που θα διαθέσει για την προετοιμασία της, όπως αποκάλυψε) αλλά και κάποιες δυνατές φιλίες!
Μία τέτοια φιλία είναι με τον Τούρκο παίχτη του Survivor Ατακάν Ισικτουτάν. Πολλοί μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ισχυρίζονταν πως υπάρχει ένα τρυφερό δέσιμο ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Ατακάν, ενώ η ίδια δήλωνε ότι είναι μόνο φίλοι.
Η πρόσφατη επίσκεψη όμως της αθλήτριας στη γειτονική Τουρκία και στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε νέα σχόλια. Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά και το μπλε Τζαμί και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, με τον Ατακάν να κάνει το ίδιο στα stories του, προδίδοντας πως πιθανότατα να συναντήθηκαν στην Πόλη.

Κατερίνα Δαλάκα
Παρά το τρυφερό της υπόθεσης, όμως, οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και σχολίων, καθώς εκείνη πόζαρε φορώντας μπλε μαντίλα έξω από το Μπλε Τζαμί. Για κάποιους αυτό θεωρήθηκε ένδειξη σεβασμού, αλλά για μεγάλη μερίδα θαυμαστών της ήταν μεγάλο φάουλ και πρόκληση καθώς η Κατερίνα έχει πολλούς Τούρκους followers και δεν θεώρησαν σωστό να εμφανίζεται με μαντίλα κοντά στην Αγιά Σοφιά!