Η Μαρέβα Μητσοτάκη άνοιξε το σπίτι της στους Financial Times (φωτογραφίες)

2 Νοεμβρίου 2020 19:45

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη,άνοιξε το σπίτι της που βρίσκεται στον Λυκαβηττό στους δημοσιογράφους της εφημερίδας Financial Times. Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μέσα σε αυτό από τον Χάρη Φαρσαράκη κι εντυπωσίασε με την απλότητα, αλλά και το εκλεπτυσμένο στιλ της κατοικίας της.

Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού αναφέρεται, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, στα αγαπημένα της στυλιστικά είδωλα, ενώ αποκαλύπτει πως το τελευταίο κομμάτι που αγόρασε για την γκαρνταρόμπα της ήταν μια ολόσωμη φόρμα.

«Το χαρακτηριστικό στοιχείο του προσωπικού στυλ μου είναι οι καρφίτσες. Η συλλογή μου ξεκίνησε με εκείνες που μου έδωσε η μητέρα μου, η οποία με τη σειρά της τις απέκτησε από τη γιαγιά και την προγιαγιά μου»,εξομολογήθηκε κι ανέφερε ότι το καλύτερο δώρο που χάρισε πρόσφατα είναι ένα ζευγάρι κεραμικών ποτηριών στην Μπριζίτ Μακρόν.

Ακόμα, μιλά για τη δασκάλα pilates της, την Αθηνά, την οποία ακολουθεί – όπως λέει – πιστά στα μαθήματά της τα τελευταία 20 χρόνια. «Βγαίνω από το στούντιο με ανανεωμένη ενέργεια, νιώθοντας σαν να έχει κάνει θεραπεία για τη ψυχή της» είπε.