Η Μαρία Ολυμπία λανσάρει τη νέα κολεξιόν του Οίκου Louis Vuitton SS21 (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 30 Νοεμβρίου 2020 18:15
Η Μαρία Ολυμπία λανσάρει τη νέα κολεξιόν του Οίκου Louis Vuitton SS21 (βίντεο)

Ο διάσημος οίκος μόδας επέλεξε ανάμεσα σε άλλα μοντέλα, την Μαρία Ολυμπία για την νέα του κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 και το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ήταν άψογο. Όπως θα δείτε και στα σποτ που ακολουθούν, έχει τον αέρα τοπ μόντελ. Και πως να μην είναι έτι, αφού μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Η νέα στροφή στη διαφήμιση εκμεταλλεύεται τη δύναμη των social media και οι μεγάλοι οίκοι μόδας την αξιοποιούν ανάλογα για να προσεγγίσουν την πιο νέα γενιά καταναλωτών. Την ίδια φιλοσοφία έχει και ο οίκος Louis Vuitton, αφού επέλεξε την Μαρία Ολυμπία, το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ως πρωταγωνίστρια για τη νέα διαφημιστική του καμπάνια.

Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία βρίσκεται στο Παρίσι κρατώντας διάφορες τσάντες από την συλλογή «Capucines» του οίκου Louis Vuitton -που πήρε το όνομά της από τη διεύθυνση του πρώτου καταστήματος που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Louis Vuitton, το 1854, στην οδό Neuve-des-Capucines.

Το κλασικό σχέδιο τους ανανεώνεται κάθε σεζόν όσον αφορά στα χρώματα και τα υλικά που ντύνουν το μονόγραμμα LV. Το βίντεο της καμπάνιας έχει γυριστεί στο Παρίσι και όλα τα ρούχα και κοσμήματα που φοράει η πριγκίπισσα είναι του οίκου Louis Vuitton.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.