«Η Μαρία περνούσε πάρα πολύ δύσκολα με διάφορα προσωπικά της και ο Νίκος της στάθηκε»

13 Δεκεμβρίου 2020 22:00

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Xαμογέλα” , προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Φίλιππο Ιωάννου στο Youtube.

O παρουσιαστής κλήθηκε να παίξει το γνωστό «Θάρρος η Αλήθεια» και έδωσε πολλές απαντήσεις. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με την πρώην συνεργάτιδά του, Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε ότι δεν μιλάει μαζί της, χωρίς ωστόσο να έχουν μαλώσει ποτέ.

Αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της σχολίασαν το θέμα και ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.

«Το γεγονός πως την έχει καλέσει στην εκπομπή και δεν έχει πάει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και φίλοι. Και εμείς τον έχουμε καλέσει τον Νίκο και δεν έχει έρθει. Δεν πάει να πει ότι δεν αγαπιόμαστε. Και εμείς έχουμε στείλει κάμερες και δεν έχει απαντήσει αλλά εμείς τον αγαπάμε και φαντάζομαι και εκείνος μας αγαπάει. Το ζητούμενο είναι εγώ που έχω ζήσει αυτή τη σχέση, της Μαρίας και του Νίκου, είναι μια σχέση που εγώ την θεωρώ πραγματικά μια σχέση ειλικρίνειας. Γιατί όσο καιρό ήταν μαζί, η Μαρία περνούσε πάρα πολύ δύσκολα με διάφορα προσωπικά της και ο Νίκος της στάθηκε. Αντίστοιχα και η Μαρία του έχει σταθεί σε δικά του, προσωπικά, θέματα. Επομένως εγώ πιστεύω πιο πολύ πως, από τη στιγμή που δεν δουλεύουν μαζί και δεν είναι όλη μέρα μαζί, απομακρύνθηκαν σιγά σιγά. Και η Μαρία λόγω της προσωπικής της ζωής ταξιδεύει αρκετά και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή που να τους δένει. Δεν έχουν τσακωθεί» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.