Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε κρίση πανικού όταν ο Τάσος Ιορδανίδης πήγε να την «πνίξει» στις πρόβες

Δημοσιεύθηκε: 29 Ιανουαρίου 2020 14:36
Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε κρίση πανικού όταν ο Τάσος Ιορδανίδης πήγε να την «πνίξει» στις πρόβες

Στο θέατρο Αποθήκη συνάντησε τη Μαρίνα Ασλάνογλου η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» με αφορμή την παράσταση «Πατέρας» που συνεχίζεται με επιτυχία. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εντάσεις που απαιτεί η συγκεκριμένη δουλειά ενώ αποκάλυψε πως στις πρόβες την είχε πιάσει κρίση πανικού!
«Ο συγκεκριμένος ρόλος με δυσκόλεψε πάρα πολύ στις πρόβες γιατί ο σκηνοθέτης μας Βασίλης Μπισμπίκης ήθελε να ξεπεράσουμε τα όριά μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
«Μια μέρα που κάναμε πρόβα σε μια δυνατή σκηνή και έπρεπε να έρθει ο Τάσος Ιορδανίδης να με πνίξει, με έπιασε κρίση πανικού. Δεν το είχα ξαναπάθει αυτό πάνω στην σκηνή» περιέγραψε, επίσης, η Μαρίνα Ασλάνογλου. «Ούτε σε πρόβα. Ταράχτηκα. Μετά προσπάθησα να ηρεμήσω και είπα πως αυτό θα το αντιμετωπίζω σε κάθε παράσταση οπότε πρέπει να το διαχειριστώ. Τώρα το διαχειρίζομαι».
Όσον αφορά στο δικό της ρόλο στην παράσταση «Πατέρας», η Μαρίνα Ασλάνογλου πρόδωσε πως «είναι μια γυναίκα που σκέφτεται διαφορετικά, φωνάζει, βρίζει, τελείως διαφορετική από μένα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι όλη την ημέρα το έχω άγχος αυτό».

Advertisement

«Όταν είδε ο σύζυγος μου την παράσταση τρόμαξε στην αρχή με εμένα, την έχει δει άλλες δύο φορές και μου είπε πως είναι πολύ τυχερός γιατί ξεσπάω στην παράσταση και δεν τσακωνόμαστε» κατέληξε η ηθοποιός.

Advertisement