Η Megan Fox εξομολογείται: «Ο γιος μου φοράει φορέματα στο σχολείο και δεν με απασχολεί τι πιστεύουν οι άλλοι»

22 Σεπτεμβρίου 2019 16:38

Φοξ

H Megan Fox επιλέγει πάντα να μιλάει ανοιχτά για όλα τα θέματα στις συνεντεύξεις της. Πρόσφατα λοιπόν παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και οι δηλώσεις της απασχόλησαν τα μέσα και συζητήθηκαν.
Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για το στυλ του γιου της και την επιλογή του να φοράει φορέματα στο σχολείο, κάτι για το οποίο τον πειράζουν οι συμμαθητές του, αλλά όπως λέει «δεν τον ενοχλεί». Η Megan χαρακτηριστικά δήλωσε: «Του αρέσει η μόδα και λατρεύει να φορά φορέματα»
Συγκεκριμένα, είπε: «Σχεδιάζει ρούχα και είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι ακόμη 6 χρόνων. Του αρέσει πολύ η μόδα. Πολλές φορές ντύνεται μόνος του και κάποιες φορές του αρέσει να φοράει φορέματα. Και τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο σχολείο, λίγο πιο hippy. Αλλά ακόμη κι εδώ στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδιά στην τάξη μπορεί να τον πειράξουν λέγοντάς του πως τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φοράνε ροζ ρούχα».

Φοξ
Η ίδια διδάσκει στον γιο της να μη φοβάται να εκφράσει τον εαυτό του. «Είμαστε στη φάση που προσπαθώ να του διδάξω να είναι ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση παρά το όσα λένε οι άλλοι γύρω του» λέει χαρακτηριστικά.