Η Μέγκι Ντρίο εξαπολύει πυρ κατά της Καινούργιου: «Δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιανουαρίου 2023 15:15

Η Μέγκι Ντρίο εξαπολύει πυρ κατά της Καινούργιου: «Δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας»

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε τόσο για τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη της για τις εκπομπές.

Μιλώντας για το My Style Rocks σημείωσε: «Ένα επεισόδιο είδα μόνο από το My Style Rocks. Τι να δω τώρα σε αυτό; Είναι όλο λάθος, για μένα. Η Ηλιάνα και ο Σκουλός δεν μου κολλάνε εκεί. Η Ηλιάνα προσπαθεί επειδή η Χριστοπούλου πάντα της βρίσκει μια θέση στην τηλεόραση. Ούτε η Έλενα Γαλύφα θα μου άρεσε εκεί, αλλά θα μπορούσε στο κομμάτι της μόδας να δίνει καλύτερες συμβουλές. Θα ήταν καλύτερα να είναι η Ραμόνα Βλαντή στη θέση της Ηλιάνας. Δεν γίνεται πριν δύο μήνες να δίναμε με τη Ραμόνα δημόσια απαντήσεις η μία στην άλλη και τώρα να λέει ότι δεν με ξέρει. Το κάνει συνέχεια αυτό και κούρασε λίγο, ίσως θεωρεί ότι “πουλάει” παραπάνω έτσι» είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Για τα unfollow που έχει κάνει: «Έχω κάνει unfollow την Εύη Ιωαννίδου, αλλά και τον Άγγελο Μπράτη από τη στιγμή που είπε ότι δεν με θυμάται. Έχω κάνει unfollow τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μπλοκ την Άννα Αμανατίδου. Με την Άννα η σχέση μας έγινε χειρότερη μετά το παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ μοντέλο, ήταν blogger».

Η Μέγκι Ντρίο σχολίασε και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ήμουν στο πάνελ της Καινούργιου πιστεύω ότι όλο ήταν λάθος, η χημεία και το γεγονός ότι δεν είχα βοήθεια καθόλου. Όλος ο κόσμος είδε ότι δεν είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας, μπορεί να ήταν η χημεία μας, να μην ταίριαζε».

Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά και στη νέα εκπομπή «Πρωινό μας»: «Έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου η Σκορδά, άνθρωποι που είναι στην ομάδα της δεν μου αρέσουν καθόλου».