Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν το στενό μας περιβάλλον

15 Ιανουαρίου 2022 07:45

Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν το στενό μας περιβάλλον

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους μέχρι το βράδυ προκαλώντας υπερένταση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν το στενό μας περιβάλλον.

Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν το στενό μας περιβάλλον. Απαραίτητο είναι όμως να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα και να μην μπούμε σε αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν τις σχέσεις μας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη μας καλεί να βρούμε το μέτρο και να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους. Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά μας.

Οι κοινές δράσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία και το κέφι μας θα βοηθήσουν να αποφευχθούν διαπληκτισμοί ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμικές τάσεις που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά μας. Δεν πρέπει να αφεθούμε στην επιθετικότητα που μπορεί να μας εκθέσει. Αντίθετα η καλή διάθεση, οι γρήγορες λύσεις και η αισιοδοξία θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα.

Η Σελήνη το βράδυ περνάει στον Καρκίνο δονώντας συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο είναι έντονη. Θέλουμε να νιώσουμε την ζεστασιά και τη θαλπωρή του οικείου περιβάλλοντος γιατί μας δίνει σταθερότητα. Ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Κινούμενοι διαισθητικά μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας και να πετύχουμε τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες. Καλό είναι να περιορίσουμε κυκλοθυμικές τάσεις και έντονο συναισθηματισμό. Που δεν μας επιτρέπουν να δούμε με ρεαλισμό τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Παράλληλα, θα πρέπει να διαχειριστούμε καταστάσεις του παρελθόντος που αναβιώνουν και μας βαραίνουν ψυχολογικά. Η καλύτερη διέξοδος είναι η παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους που θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από προβληματισμούς και ανασφάλειες. Ιδανικό για την προσωπική μας ζωή θα είναι ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό σκηνικό για δύο που θα δώσει έντονο τέμπο στη σχέση.

myastro