Η μέρα στιγματίζεται από την μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό που θα επηρεάσει καταλυτικά την ζωή των Παρορμητικών ζωδίων μέχρι τέλος Οκτωβρίου

15 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η μέρα στιγματίζεται από την μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό που θα επηρεάσει καταλυτικά την ζωή των Παρορμητικών ζωδίων μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Ο Άρης στο ζώδιο της αδυναμίας του δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με ευθύ και αποφασιστικό τρόπο. Kαθώς μας προκαλεί ανασφάλειες και αμφιβολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η μέρα στιγματίζεται από την μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό που θα επηρεάσει καταλυικά την ζωή των Παρορμητικών ζωδίων μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Η ένταση που μπορεί να προκύψει στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων θα επηρεάσει καθοριστικά σχέσεις και συνεργασίες. Kαθώς δεν είναι εύκολο να χειριστούμε τους φόβους μας. Οι λανθάνουσες συμπεριφορές και η ανταγωνιστική διάθεση που είναι πιθανό να εκδηλωθούν θα επηρεάσουν έντονα σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να ξεφύγουμε από εμμονές και από την ανάγκη να επιβάλουμε τα θέλω μας κινούμενοι στη σκιά. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και κόντρες καθώς και την ανάμειξη τρίτων προσώπων στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Μία ανάμειξη που δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Kαθώς αργά ή γρήγορα οι πραγματικές μας προθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Η επόμενη περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την τέχνη, την διακόσμηση, ότι ομορφαίνει τον χώρο μας. Aφού μέσα από αυτές τις δραστηριότητες μπορούμε να ισορροπήσουμε. Παράλληλα, η από κοινού δράσεις με συνεργάτες και σύντροφο θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για τις σχέσεις μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε συναισθήματα και ευαισθησίες με ευκολία.

Kαθώς μας ωθεί να αποστασιοποιηθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις. Η επαγγελματική ζωή, η καριέρα, η ανάγκη για καταξίωση παίζουν κυρίαρχο ρόλο και μας καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Mε σκοπό την εξέλιξή μας στον τομέα που ασχολούμαστε και καταβάλλουμε προσπάθειες.

Βέβαια θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Eίναι εύκολο να μην δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι μας και να προκληθεί ένταση και ψυχρότητα μεταξύ μας. Προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κατήφεια και τις ανασφάλειες που μπορεί να μας δημιουργεί η επαγγελματική μας πορεία. Μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές έντονης κοινωνικότητας και επικοινωνίας με πρόσωπα που έχουν την διάθεση να μας στηρίξουν σε επαγγελματικές επιλογές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μετά το μεσημέρι βοηθά σε σημαντικό βαθμό σε οικονομικές συζητήσεις και επιδιώξεις. Ξαφνικοί διάλογοι μπορεί να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε τον θαυμασμό και την αποδοχή στον επαγγελματικό χώρο λόγω των επιλογών και των αποφάσεων που μπορούμε να πάρουμε χωρίς φόβο.

myastro