Η μετακίνηση του Ήλιου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουνίου 2021 07:45
Η μετακίνηση του Ήλιου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο και ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Η μετακίνηση του Ήλιου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια.

Η μετακίνηση του Ήλιου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια. Καθώς είναι άμεση ανάγκη για ζεστασιά, γαλήνη, τρυφερότητα. Σημαντικά ζητήματα οικογενειακής φύσεως μπορεί να προκύψουν. Έχουμε την διάθεση να έρθουμε πιο κοντά στους οικείους μας και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη καθώς ζητήματα του παρελθόντος προκύπτουν και πάλι και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας. Συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες αν δεν καταφέρουμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά μας.

Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες δημιουργεί ένα εξιδανικευμένο σκηνικό στην προσωπική μας ζωή. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχέση μας και μας βοηθούν να βιώσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα που θα απογειώσει την σχέση μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα που δεν μας αξίζουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Λέοντα.

Ο εκνευρισμός είναι έντονος και μπορεί να διοχετευτεί στην προσωπική μας ζωή καθώς η καχυποψία χτυπάει κόκκινο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά αμφιβολίες και ανασφάλειες. Που έρχονται στην επιφάνεια και εκδηλώνονται με απότομο τρόπο.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο προκαλώντας απογοήτευση και εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε καθώς είναι πιθανοί περιορισμοί και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε δείχνοντας πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μία λογική συνθήκη που ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να μην εκδηλώσουμε νευρικότητα σε οικονομικές συζητήσεις και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς οι ανατροπές και η αποστασιοποίηση προσώπων είναι πολύ πιθανή. Καλό είναι ακόμα να ελέγξουμε κατώτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά τη σχέση μας.

πηγή: myastro