Η MISSONI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020/2021

17 Σεπτεμβρίου 2020 22:30

Η MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020/2021, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με τη Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως απογειώνει τη φιλοσοφία Missoni: η άριστη ποιότητα των υλικών, οι χαρακτηριστικοί χρωματικοί συνδυασμοί και η σύγχρονη ερμηνεία εμβληματικών υφών δίνουν το «παρόν» στη συλλογή, μέσα από κομψά σχέδια και αξεπέραστη κατασκευαστική αρτιότητα.

Η σύγχρονη, αλλά και διαχρονική φινέτσα της νέας συλλογής γυαλιών υπογραμμίζει την ανόθευτη και διακριτική θηλυκότητα της γυναίκας Missoni: τα νέα γυαλιά οράσεως αποπνέουν ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70, μέσα από υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες φόρμες που αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, γραφιστικά σχέδια και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα χαρακτηριστικά, πλεκτά, γραφιστικά μοτίβα της Μissoni – όπως το θρυλικό ΖΙΚ-ΖΑΚ της μάρκας – αποτελούν σημείο αναφοράς για τα νέα γυαλιά οράσεως από ασετάτ και υπογραμμίζονται είτε από την ενσωμάτωση αυθεντικών υφασμάτων Missoni στον σκελετό ή από καινοτόμες, τρισδιάστατες ερμηνείες τους.

Η Safilo μετουσίωσε την αληθινή φιλοσοφία της μάρκας και μετέφερε τις αξίες της Missoni σε μια συλλογή γυαλιών, που αντλεί έμπνευση από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ιστορίας της και παραμένει αφοσιωμένη στην γυναίκα με διακριτική θηλυκότητα και σύγχρονη κομψότητα.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ HERITAGE: ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΦΕΣ MISSONI
Γυαλιά οράσεως MIS 0028
Σύγχρονα και συνάμα διαχρονικά, αυτά τα τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ, αποκαλύπτουν την ιστορία του Οίκου: με σημείο αναφοράς το πλούσιο υλικό των αρχείων της Missoni, το μοντέλο αυτό εμπλουτίζεται από αυθεντικά υφάσματα Missoni, που έχουν αριστοτεχνικά ενσωματωθεί στον σκελετό, μέσω μιας εξαιρετικής κατασκευαστικής διαδικασίας Made-in-Italy, που ακολουθεί και εμβαθύνει στα πρωτότυπα χειροποίητα σχέδια του Ottavio Missoni σε τετραγωνισμένα χαρτιά, διατηρώντας την ίδια δομή και την κατασκευαστική αρτιότητα που είναι ταυτόσημη της μάρκας.

Σχεδιασμένη για κομψές και φινετσάτες γυναίκες, αυτή η φόρμα από ασετάτ ολοκληρώνεται με λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες, το διακριτικό σχέδιο ζικ-ζακ στην κάθετη όψη και ακροβραχιόνια που θυμίζουν τις αποχρώσεις του μπροστινού μέρους και τις υφές Missoni.
Η χρωματική παλέτα του μοντέλου αντανακλά τους διακριτικούς τόνους του χρωματολόγιου της Missoni: μπεζ/μαύρο με μοτίβο Missoni, δαμασκηνί με μοτίβο Missoni, σκούρα ταρταρούγα και μαύρο.