Η Monica Bellucci έρχεται στην Ελλάδα για να υποδυθεί την Κάλλας

22 Ιανουαρίου 2020 08:40

Μπελούτσι

H Monica Bellucci, έχοντας κατακτήσει τις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας και έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, αποφάσισε το φετινό χειμώνα να κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο.
Συγκεκριμένα, η ίδια πριν από λίγο καιρό ανέβηκε στη σκηνή του Studio Marigny στο Παρίσι και υποδύθηκε την Μαρία Κάλλας.
Η Monica Bellucci ανάγνωσε αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Tom Wolf, τον σκηνοθέτη της «Maria by Callas». Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η Monica Bellucci θα παίξει σε θέατρο της Αθήνας με την εν λόγω παράσταση.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι για το πότε θα έρθει η 55χρονη καλλονή στην Ελλάδα (Μάιο ή Οκτώβριο) και σε ποιο θέατρο θα στεγαστεί αυτό το έργο. Η μοναδική διαφωνία που υπάρχει είναι για την τοποθεσία, καθώς η Monica Bellucci επιθυμεί ένα μικρό θέατρο, αλλά λόγω του αυξημένου μπάτζετ η παραγωγή θέλει ένα μεγαλύτερο θέατρο.