Η Μπάγια Αντωνοπούλου έσπασε τη σιωπή της για το επεισόδιο με τον Γιώργο Παπαδάκη (βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2018 10:26

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκάλυψε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Παπαδάκη με συνέπεια να αποχωρήσει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και από τον ΑΝΤ1.

«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το ‘Καλημέρα Ελλάδα’. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο γι’ αυτά που μου προσέφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω», είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Και πρόσθεσε: «Λειτουργώ σαν επαγγελματίας και δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα στο βαθμό που έχω βάλει τα όρια για τον εαυτό μου, για την αξιοπρέπειά μου. Υπήρξε ένταση κι αποφάσισε να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι στοχοποιήθηκα για κάποιο λόγο. Δεν περίμενα να φύγω έτσι».

Τέλος, τόνισε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Παπαδάκη, ο οποίος τη ρώτησε αν θα επιστρέψει στην εκπομπή και εκείνη τον ενημέρωσε ότι η απόφασή της ήταν αρνητική.