Η Μπάρμπα κατακεραυνώνει το The Bachelor: «Θέλω να μπω στο ριάλιτι και να τα σπάσω!»

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020 18:30
Η Μπάρμπα κατακεραυνώνει το The Bachelor: «Θέλω να μπω στο ριάλιτι και να τα σπάσω!»

Το The Bachelor κατακεραυνώνει με δηλώσεις της η Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι μειώνει τη γυναίκα ως τηλεοπτικό κόνσεπτ. Με αφορμή μία πρόσφατη ανάρτησή της στα social media για την οποία σχολιάστηκε έντονα για τα ορθογραφικά της λάθη, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για όλα.

Η ίδια τόνισε: «Φοβάμαι πολύ το θέμα του κορονοϊού» ενώ δεν έκρυψε ότι αυτόν τον καιρό προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον συνάνθρωπο: «Μαγειρεύω και μοιράζω φαγητό σε ανθρώπους που μένουν μόνοι τους, όχι γιατί είμαι καλός άνθρωπος αλλά γιατί πρέπει να είμαστε ένα».

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέατρο και το lockdown, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πίστη και η τέχνη βοηθούν τον άνθρωπο σε δύσκολες στιγμές… Θα έπρεπε κάπως να τα βρουν σε σχέση με τα θέατρα. Το θέατρο στην καραντίνα θα μπορούσε να μας βοηθήσει».

Σχολιάζοντας τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα, η Βάνα Μπάρμπα σχεδόν εκνευρισμένη τόνισε: «Θα ήθελα να μπω μέσα στο Bachelor και να τα σπάσω όλα. Μειώνει τη γυναίκα, είναι ένα άχρηστο reality».

Και συνέχισε: «Το Big Brother, δεν το βλέπω, είναι παλιό concept και δεν μου λεέι τίποτα… Το just the two of us είναι πολύ ωραίο… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έπρεπε να έχει εκπομπή μόνος του, οι μύθοι οφείλουν να μπαίνουν διαφορετικά στο ‘παιχνίδι’. Του Ανδρέα δεν του αξίζει η θέση του κριτή».

Όσο για την τηλεόραση, η Βάνα Μπάρμπα έκανε μία ακόμα αποκάλυψη: «Ετοιμάζω ένα καταπληκτικό ελληνικό έργο, που θα είναι η τελευταία μου παράσταση».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT