Η Μπριγκίτε Νίλσεν, η σφαλιάρα στη Μαντόνα και το one night stand με τον Σον Πεν

13 Νοεμβρίου 2019 13:06

Νίλσεν

Ζωηρή αποδεικνύεται η Μπριγκίτε Νίλσεν καθώς αποκαλύπτει ότι την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, έκανε one night stand με τον Σον Πεν, τότε σύζυγο της Μαντόνα. Πώς όμως έγινε το μπέρδεμα και γιατί έριξε σφαλιάρα στη βασίλισσα της ποπ;

Νίλσεν
Η 55χρονη πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, που πριν από ένα χρόνο απέκτησε παιδί με τον 5ο σύζυγό της, θέλησε να εκφράσει την άποψή της για την κριτική που έχει ασκήσει πολύς κόσμος στη Μαντόνα το τελευταίο διάστημα, επειδή αργεί πολύ να εμφανιστεί στις συναυλίες της –ακόμη και δύο ώρες περίμεναν για να την ακούσουν στην περιοδεία της Madame X Tour– μιλώντας στην εκπομπή «The Talk» και αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό.

 

Το χαστούκι στην Μαντόνα και η εκδίκηση για την αγένεια της τραγουδίστριας

Όπως είπε η Νίλσεν: «Το 1987 ήμουν σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης και η Μαντόνα βρισκόταν διαρκώς στα πόδια μου. Ήταν πολύ αγενής και κατέληξα να της ρίξω ένα χαστούκι στο πρόσωπο» ενώ πρόσθεσε πως το χαστούκι της το έδωσε με ανοιχτή την παλάμη και πως ήταν πολύ δυνατό δεδομένου ότι «είναι μικρόσωμη ενώ εγώ γίγαντας» (το μοντέλο έχει ύψος 1,85 μέτρα). Και συνέχισε: «Θυμάμαι που με πήραν σηκωτοί έξι μεγαλόσωμοι άνδρες –και πιστεύω πως ήταν αρκετά δίκαιο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν ήταν και πολύ σωστό αυτό που έκανα– και με πέταξαν έξω από το κλαμπ».
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρώην μοντέλο αποκάλυψε κι άλλα. «Ωστόσο, το καλύτερο μέρος της ιστορίας, ήταν δύο μήνες αργότερα στο νότο της Γαλλίας, πήρα το αίμα μου πίσω που ήταν τόσο αγενής μαζί μου, καθώς έκανα one night stand με τον τότε σύζυγό της, τον ηθοποιό Σον Πεν». Ουσιαστικά, εκείνη την εποχή, το 1987, η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ η Μαντόνα πήρε διαζύγιο από τον Σον Πεν το 1989.