Η Mπρίντεϊ Σπίαρς για τους γιους της: «Θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να θεραπεύσω την καρδιά μου ή μάλλον όχι ένα θαύμα, ίσως τρία»

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 10:40

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ανοιχτά για τους γιους της και τους λόγους που απομακρυνθηκαν από την ίδια μετά τις γυμνές φωτογραφίες της.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν, μίλησε στην Daily Mail σε μια συνέντευξη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου για το πως συμπεριφερεται η Μπρίτνεϊ ως μητέρα.

«Ανυπομονούσα να βλέπω τα παιδιά μου κάθε εβδομάδα… Ήταν 2 ημέρες την εβδομάδα, αλλά του ζήτησα να μείνει για περισσότερες ημέρες… ίσως 3 ημέρες… αλλά μετά την επόμενη εβδομάδα έμειναν μόνο για μία μέρα. Ναι, ξέρω ότι οι έφηβοι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν τους έφηβους σε αυτή την ηλικία… αλλά υπάρχει αγένεια, τότε υπάρχει μίσος… θα με επισκέπτονταν, θα έμπαιναν στην πόρτα, θα πήγαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και θα κλείδωναν την πόρτα! Δεν κατάλαβα γιατί ερχόντουσαν να με επισκεφτούν αφού δεν με έβλεπαν καν!!!.

Η εφηβική ηλικία είναι περίεργη, δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι τους! Πάντα τηρούσαμε την ώρα της προσευχής, δεν ήταν πραγματικά προσευχή, αυτό ακούγεται ανόητο. Το έλεγα “αφοσίωση” όπου διαβάζεις δύο ή τρεις σελίδες σε ένα βιβλίο προσευχής και μιλάς για αυτό! Πάντα προσπάθησα και προσπαθούσα να το τηρώ, και ίσως για αυτό σταμάτησαν να έρχονται εδώ! Ήθελα να με αγαπήσουν τόσο πολύ που μπορεί να το παράκανα!Ξέρετε μιλάω για αυτό γιατί η καρδιά μου δεν καταλαβαίνει τη σκληρότητα. Μου ραγίζει την καρδιά γιατί μου φαίνεται ότι αυτές τις μέρες η σκληρότητα κερδίζει στην πραγματικότητα! Αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ πώς αφιέρωσα 20 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτά τα παιδιά… Όλα ήταν για αυτά! Θα έχω για πάντα τραύμα και το ξέρω αυτό, το έχω αποδεχτεί… Θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να θεραπεύσω την καρδιά μου και όχι ένα θαύμα, ίσως τρία! Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχω μια όμορφη πισίνα, έναν υποστηρικτικό σύζυγο και 5 σκυλιά…»