Η Μπρουκ του «Τόλμη και γοητεία» έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει στις «8 λέξεις»!

28 Σεπτεμβρίου 2019 09:12

Μπρουκ

Όλοι τη θυμόμαστε να υποδύεται το φτωχό κορίτσι που κατάφερε να αλώσει την πλούσια οικογένεια και να κερδίσει την καρδιά του Ριτζ. Η γοητευτική Μπρουκ από την «Τόλμη και γοητεία» έρχεται στην Ελλάδα, καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου!

Μπρουκ

Tην άφιξή της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η ίδια η Katherine Kelly Lang μέσα από το προφίλ της στο Instagram αλλά και o Ανδρέας Γεωργίου! Τη γοητευτική ηθοποιό θα τη δούμε στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις«!

Η διάσημη ηθοποιός που συνεχίζει σχεδόν 30 χρόνια μετά να παίζει στη σειρά «Τόλμη και γοητεία» δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα του Οκτωβρίου. Θα μείνει δυο μέρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ενώ μετά θα πετάξει για Κέρκυρα.
Ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε για την επαφή του με την Κάθριν Κέλλυ Λάνγκ:
Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud
Η Μπρουκ δήλωσε ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία και αποκάλυψε πως θα παίξει μια δημοσιογράφο που πάει στην Κέρκυρα να κάνει ρεπορτάζ και μπλέκεται με τα πολιτικά!
Ήταν το 1988 όταν το σίριαλ «Τόλμη και γοητεία» έκανε πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση και έγινε μεγάλη επιτυχία, με τον κόσμο να παρακολουθεί με πάθος τις ίντριγκες και τους έρωτες του Ριτζ και της Μπρουκ. Η πρωταγωνίστρια Katherine Kelly Lang που ενσάρκωσε την Βrooke Logan είναι πλέον 55 ετών και απλώς πανέμορφη!