Η Νάντια Μπουλέ βρήκε τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του Γιώργου Ισαάκ

Δημοσιεύθηκε: 13/08/2019 11:40
Η Νάντια Μπουλέ βρήκε τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του Γιώργου Ισαάκ

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε τους δημόσια εμφάνιση κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Μόνο που οι κοινές τους εμφανίσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού…

Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ και τον Γιώργο Ισαάκ, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αχώριστοι. Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε μαζί με φίλους του τη θεατρική υπερπαραγωγή του Θεάτρου «Άλσους», «Το δικό μας σινεμά» και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

Νάντια Μπουλέ
Η Νάντια Μπουλέ ζει στη ζωή της τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική. Η ταλαντούχα ηθοποιός στην προσωπική της ζωή έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του θεατρικού επιχειρηματία, Γιώργου Ισαάκ. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, όπως στις θεατρικές παραστάσεις «Rocky Horror Show» στο Rex και το «Cabaret» στο Μέγαρο Μουσικής.

Νάντια Μπουλέ
Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, άρχισε να συγκατοικεί. Η Νάντια Μπουλέ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως μετακόμισε σε νέο σπίτι, χωρίς βέβαια να «προδώσει» αν μένει με τον σύντροφό της ή όχι. Τελικά, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο θεατρικός παραγωγός αποφάσισαν να στεγάσουν τον έρωτά τους κάτω από το ίδιο σπίτι, κάνοντας έτσι το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους.

Νάντια Μπουλέ
Το ζευγάρι –όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις– διακοσμεί το σπίτι του όπως εκείνο θέλει, με πολλή όρεξη και μεράκι. Βέβαια δεν μένουν μόνοι τους αλλά μαζί με τα δύο υπέροχα ζωάκια που έχουν υιοθετήσει: τον γάτο Ρόκι και την σκυλίτσα Φοίβη.

Όπως και να το δεις... είναι INNOSTAT