Η Νάργες αποχωρεί από το «The voice» και το ανακοίνωσε στα social media

Δημοσιεύθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2019 14:11
Η Νάργες αποχωρεί από το «The voice» και το ανακοίνωσε στα social media

Ολημερίς το χτίζουνε και το βράδυ γκρεμίζεται… Κάτι τέτοιο θυμίζει φέτος το σόου ταλέντων «The voice», όπου ένας έρχεται και άλλος φεύγει. Μετά τους Γιώργο Καπουτζίδη και Κωστή Μαραβέγια ακόμη ένα πρόσωπο του σόου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί… Ήρθε λοιπόν η σειρά της Λάουρας Νάργες να αποχωρήσει από το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ.
Η νεαρή παρουσιάστρια δεν θα είναι στα backstages του «Voice» και την ανακοίνωση έκανε η ίδια, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.
«Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για εμένα ο κύκλος του «The Voice Of Greece». Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολλή αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το «So You Think You Can Dance 2» στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα, αλλά και στο μέλλον!», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να αναφέρει αν ήταν δική της η απόφαση, όπως των Καπουτζίδη και Μαραβέγια.
Όπως αναφέρθηκε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα θα είναι στην παρουσίαση του σόου.
Φήμες που κυκλοφορούν από χθες στο δημοσιογραφικό χώρο, θέλουν τη Χριστίνα Μπόμπα να αναλαμβάνει τα backstages και αυτός να είναι ουσιαστικά ο λόγος που ώθησε τη Νάργες σε αποχώρηση.