Η Ναταλία Γερμανού με το πιο κοντό κούρεμα που την έχουμε δει ποτέ -Στιλάτο και ανάλαφρο

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2024 17:17

Γερμανού: «Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή και δεν το έμαθε κανείς»

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και έκανε ένα από τα πιο κοντά κουρέματα με τα οποία την έχουμε δει τελευταία.

Με ένα story στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού ενημέρωσε τους followers της ότι κούρεψε τα μαλλιά της, ενώ εμφανίστηκε με το νέο hairlook και στο πλατό της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε ένα κοντό καρέ τύπου shag, ένα κούρεμα επιρροές από τη δεκαετία του ’70, το οποίο θεωρείται το must-have κούρεμα της σεζόν και ταιριάζει τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά μαλλιά.

Αφέλειες και φιλαρίσματα: αυτά τα δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου hairstyle, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα σας χαρίσει μοντέρνο, sexy look και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση για να έχετε το ιδανικό χτένισμα. Με το συγκεκριμένο κούρεμα, όσο πιο ανακατεμένα, με αέρα, σε messy διάθεση είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε την κλασική φράντζα για το shag κούρεμά της, η οποία πλαισιώνει το πρόσωπο και δίνει τύπο. Οι πιο στιλάτες γυναίκες ανά εποχή επιλέγουν τη φράντζα, καθώς είναι μία πινελιά στο hairstyle που αυξάνει τη θηλυκότητα και το sex appeal.

Δείτε το νέο κούρεμα της Ναταλίας Γερμανού: