Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί νέα ξεκινήματα στον χώρο της δουλειάς

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 07:45

Στις 11:16 το πρωί πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα που αφορούν τον χώρο της δουλειάς και τις καθημερινές σας ασχολίες. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε καινούργιες επιλογές που μας εκφράζουν. Αρνητικός παράγοντας όμως μπορεί να είναι ο εκνευρισμός που θα οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές. Αλλά και επιθετικότητα και απερισκεψία αλλάζοντας τα σχέδια και δυσαρεστώντας τους γύρω μας.

Το ακριβείας τετράγωνο των Φώτων με τον Άρη από τους Διδύμους δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή συμπεριφορά. Ούτε για ψύχραιμη σκέψη και λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Πιθανό είναι να παρασυρθούμε από το άγχος και την υπερβολική επιθυμία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στις επιλογές μας. Όμως τα λάθη είναι πιθανά γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστούμε προτάσεις και επιλογές που θα μας απασχολήσουν έντονα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή

Καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και συγκλίνουσα αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Ανατροπές σε ψυχολογικό επίπεδο και κυρίως σε ότι αφορά τις ανάγκες μας εκφράζονται με απότομο και εριστικό τρόπο στην προσωπική μας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της σχέσης μας σύμφωνα με το myastro. Γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και ξεκαθαρίσματα.

Το συγκλίνων εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία στον Κριό μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε με αισιοδοξία. Παράλληλα δίνει θετική διάθεση και καλό σχεδιασμό σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη για να επωφεληθούμε από επαγγελματικές προτάσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Παράλληλα, κοντινές αποδράσεις και επαγγελματικά ταξίδια μας ανανεώνουν, ξεφύγουμε από τη ρουτίνα ξαναβρίσκοντας την αισιοδοξία μας.