Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά μας θέματα

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2021 07:45
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά μας θέματα

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 π.μ. αλλάζοντας ριζικά την ζωή των Παρορμητικών ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία Νέα Σελήνη που μπορεί να φέρει αναγεννησιακές αλλαγές, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Τα Φώτα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προμηνύουν ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να είναι καθοριστικό στην καριέρα και την δημόσια εικόνα μας. Γεγονός είναι ότι θα λειτουργήσουμε υπό καθεστώς πίεσης, καθώς είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αναδομήσουν την εικόνα που μέχρι στιγμής έχουμε διαμορφώσει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί σε χειριστικές συμπεριφορές, καθώς η ανάγκη επιβολής κάνει την εμφάνισή της. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε τους φόβους σε ψυχικό σθένος και να μην πτοηθούμε από τις προκλήσεις των καιρών. Μέσα από νέες προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σημαντικές οικονομικές εξελίξεις. Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε καταστάσεις και δυνατότητες που μας δίνονται.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει στην συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη η πολυαστρία στον Υδροχόο (Κρόνος, Δίας, Ερμής), η οποία σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικής σημασίας στην ζωή μας. Είναι απαραίτητο να μείνουμε μακριά από κόντρες που μπορεί να εξελιχθούν σε φιλικό επίπεδο ή με πρόσωπα που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχουμε.

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, εξάρσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, υπερβολές και σκληρότητα που θα στιγματίσουν σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να ανατραπούν λόγω ξαφνικών γεγονότων που μπορεί να προκύψουν ή εμποδίων που έρχονται και μας απογοητεύουν. Χρειάζεται μετριοπάθεια και ρεαλιστικές επιλογές, θετική σκέψη και αποφυγή νευρικότητας.

Θετικά μπορεί να λειτουργήσει σήμερα στην προσωπική μας ζωή το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που αιφνιδιάζει θετικά τα αισθηματικά μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση, καθώς σημαντικές αποφάσεις μπορεί να οδηγήσουν αιφνιδιαστικά σε μία νέα πορεία. Παράλληλα, νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μας αναστατώνει και μας ωθεί να βγούμε από την ζώνη ασφάλειάς μας.

πηγή: myastro

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.