Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τις σχέσεις και την οικογένεια

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 07:45

Ο Ερμής από την Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία στα ζώδια της γης και του νερού
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για σταθερές σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες που θα βασίζονται σε γερά θεμέλια

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Καρκίνο, μας καλεί να εισχωρήσουμε στον συναισθηματικό μας κόσμο, να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι ακριβώς αναζητάμε. Ζυγοί και Δίδυμοι είναι τα ζώδια που θα βρεθούν στα καλύτερά τους. Ποιες είναι οι προσδοκίες μας και ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις θα βοηθήσουν στην σύσφιξη των επαφών, προσωπικών, οικογενειακών, αλλά και επαγγελματικών.
Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουνε ειλικρίνεια καθώς τα ξεκαθαρίσματα θα διώξουν την αμφιβολία και την ανασφάλεια. Θα υπάρξει δυνατότητα τα ζευγάρια να πάρουν από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, κατοχύρωση και εξασφάλιση, αλλά διστακτικότητα θα υπάρξει στο θέμα των πρωτοβουλιών και των ριζικών αλλαγών.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Αφού αναγκαίο θα είναι να διατηρηθεί ο εσωτερικός κόσμος σε ισορροπία. Ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και να πέσουνε σε λάθη ή επιπολαιότητες, καθώς η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, αλλά ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και περιττά έξοδα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δοτικότητα, γενναιοδωρία. Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, δεν θα λείψουν τα ξεκαθαρίσματα που θα ενισχύσουν τους δεσμούς και τα συναισθήματα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για αμοιβαιότητα και αγάπη, τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

e-zwdia