Η νέα συνάντηση Καινούργιου-Τσαγκρίδη

Συντάκτης: Newsroom

22 Μαΐου 2024 10:10

 

Τα βραβεία γαστρονομίας «ένωσαν» ξανά την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι οποίοι έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά από καιρό και μετά το «επίμαχο» βίντεο με την Δανάη Μπάρκα, συναντήθηκαν ξανά με αφορμή τα βραβεία γαστρονομίας FNL.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί με την καλή της φίλη και συνεργάτιδα Γεωργία Παντελέ, ενώ ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μαζί με την ομάδα του ήταν ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν, αφού το εστιατόριό του (η πρώτη απόπειρα του εφοπλιστή στον χώρο της εστίασης), το Gallina, πήρε τα πρώτα του βραβεία τόσο για την παραδοσιακή του κουζίνα όσο και για τη λίστα με τα κρασιά που διαθέτει.

Η σπόντα της Καινούργιου στον Λιάγκα και η νέα φάση με τον Τσαγκρίδη

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό, προβλήθηκε το ρεπορτάζ για την συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φιλιππο Τσαγκρίδη και σχολιάστηκε το γεγονός πως οι δυο τους έχουν βρει μετά τα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες έναν νέο κώδικα επικοινωνίας.

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ.

Η Κατερίνα Καινούργιου μαθαίνοντας on air πως ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους ως θέμα την συνάντηση που είχε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη θέλησε να τοποθετηθεί. Η ίδια λοιπόν, ανέφερε πως ναι μεν είδε τον εφοπλιστή στο event που πήγε και χαιρετήθηκαν, ωστόσο δεν θα έπρεπε αυτό να γίνεται αντικείμενο ρεπορτάζ στις εκπομπές, ιδιαιτέρως αφού η σχέση τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό και οι σχέσεις που έχουν είναι τυπικές.

«Πήγα εκεί κι ήταν κι ο Φίλιππος. Ο Λιάγκας γιατί το παίζει στην εκπομπή του; Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω θέμα με κανένα. Μια χαρά ο άνθρωπος και μιλάει και με τα καλύτερα για εμένα. Τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο κι επαγγελματία, αλλά τώρα στο κομμάτι της προσωπικής ζωής να βάλω κι εγώ αν συναντήθηκε με πρώην του; Έχει νόημα; Δεν σου λέω τη Φαίη που έχουν δύο παιδιά. Γονείς είναι» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια εξήγησε με ποια αφορμή συνάντησε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.