Η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει μια ολόσωμη φόρμα σε παντελόνι

Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 2020 22:57
Η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει μια ολόσωμη φόρμα σε παντελόνι

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nίκη Κάρτσωνα, δίνει χρήσιμες συμβουλές μόδας και styling μέσα από το προφίλ της στο Instagram,

Κατά καιρούς δημοσιεύει χρηστικά βίντεο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να ντυθεί έξυπνα και με στιλ πάνω από όλα. Η Νίκη Κάρτσωνα προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από τον χώρο της μόδας, είτε αυτές αφορούν νέες τάσεις είτε tips που λύνουν τα χέρια!

Οι πολύτιμες στιλιστικές συμβουλές της τραβούν κάθε φορά την προσοχή των followers που την ακολουθούν και τα κορίτσια της μόδας παίρνουν ιδέες για το πώς θα ντυθούν στο γραφείο και την πόλη.

Αυτή τη φορά, το πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια μπουτίκ μάς έδειξε για το πώς μπορούμε να μετατρέψουμε μια ολόσωμη φόρμα σε ψηλόμεσο παντελόνι. Στο βίντεο την βλέπουμε να μάς δείχνει βήμα βήμα πώς θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό και είναι πραγματικά πολύ εύκολο και πρακτικό.

Τι πρέπει να κάνουμε: Φοράμε μια λεπτή ζώνη πάνω από την ολόσωμη φόρμα και βάζουμε ένα αμάνικο πουκάμισο έτσι ώστε να κρύψουμε τα σημεία που ίσως μάς απασχολούν. Φοράμε ένα φούτερ ή ένα πουλόβερ πάνω από την ολόσωμη φόρμα για να κάνουμε χειμωνιάτικο το look και στη ζώνη περνάμε το μπροστινό μέρος του φούτερ για να φαίνονται τα πόδια μας. Ετσι έχουμε ένα τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.