Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει άμεσα τα Μεταβλητά ζώδια

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 07:45

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει άμεσα τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου. Καθώς υποθέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περίγυρο κλείνουν αφήνοντας πικρία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι μία συνθήκη που μπορεί να μας φορτίσει συναισθηματικά με έντονο τρόπο. Αφού εξιδανικεύσεις και αυταπάτες επηρεάζουν την κρίση μας. Είναι σημαντικό να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε τι που μπορεί να μην μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά. Ενώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τα Φώτα δεν επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά σχέσεις και επιδιώξεις και τα λάθη είναι πιθανά.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά επιλογές που αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, τη μόρφωση. Καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω της στρεβλής εντύπωσης που έχουμε για τα πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε επιλογή προστατεύοντας τον εαυτό μας από πρόσωπα που μπορεί να μας παρασύρουν από προσωπικά κίνητρα. Σημαντικό είναι ακόμα να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ξεφύγει. Σε ότι αφορά το ποτό και το φαγητό καθώς πιθανές υπερβολές μπορεί να μας κοστίσουν.

Βοηθητικά θα λειτουργήσει ο Κρόνος από τον Υδροχόο

Aφού μας δίνει διεξόδους ώστε να διοχετεύσουμε την ψυχολογία μας με δημιουργικό τρόπο. Οφείλουμε να στραφούμε σε στόχους και φιλοδοξίες. Που μπορεί να έχουμε και να χρησιμοποιήσουμε την δημιουργικότητά μας με μόνο σκοπό την εξέλιξή μας. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα μας στηρίξουν σε κάθε επιλογή καθώς εμπιστεύονται την κρίση μας. Απαιτείται όμως σκληρή προσπάθεια από την πλευρά μας για να πετύχουμε τα όνειρά μας, άρα η εργατικότητα και υπεύθυνη στάση μας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλώντας αναστάτωση σε προσωπικές και οικονομικές σχέσεις.

Απαιτούνται αλλαγές και ρήξεις με το παρελθόν για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε καινούργιες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουμε στην προσωπική μας ζωή. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα μας αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν την ανάγκη για κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Οφείλουμε να θυμόμαστε όμως πως οι συνθήκες είναι ρευστές για αυτό θα πρέπει να δώσουμε χρόνο σε καινούργιες καταστάσεις για να εξελιχθούν. Πιθανό είναι επίσης να απομακρυνθούμε από πρόσωπα τοξικά θεωρώντας πως δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν.

myastro