Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρει στο φως σημαντικά ζητήματα

28 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Στις 21:48 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού. Θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα φέρει στο φως σημαντικά ζητήματα. Πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ιδιομοιρική σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα και την Αφροδίτη στον Κριό. Φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και ανάγκες της προσωπικότητας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα.

Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε ζητήματα που επηρεάζουν τον χαρακτήρα και τον τρόπο διαχείρισης των σχέσεων μας. Που προέρχονται κυρίως από παρελθούσες καταστάσεις που μας έχουν στιγματίσει. Η Σελήνη στον Ζυγό μας καλεί σε ισορροπία και αρμονία ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ζητήματα των προσωπικών σχέσεων. Νιώθουμε έντονα την ανάγκη να υπάρχει συντροφικότητα και σταθερότητα στη σχέση. Παράλληλα ζητήματα συνεργασιών θα μας απασχολήσουν, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απεγκλωβιστούμε από εγωκεντρικές και υποκειμενικές αντιλήψεις που προέρχονται κυρίως από τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο μπορεί να παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη στον Ζυγό και εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό.

Μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε την κάθε κατάσταση με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Με αυτό τον τρόπο θα ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες ή αμφιταλαντεύσεις που μπορεί να προκύψουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μας χαρίζει συναισθηματική σταθερότητα. Σε αυτήν μπορούμε να βασιστούμε, ώστε να μη ρισκάρουμε σημαντικές σχέσεις και να βρούμε τις απαραίτητες ισορροπίες που θα ικανοποιήσουν τόσο εμάς όσο και το ταίρι ή τους συνεργάτες μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε μεγάλες υποσχέσεις, μια και ο Ερμής σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός θολώνει την σκέψη και δεν επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Επίσης είναι εύκολο να εξαπατηθούμε από πρόσωπα που μπορεί να έχουν κρυφά κίνητρα. Για αυτό είναι απαραίτητο να μην μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων που δεν θα έχουν επί της ουσίας βάση.

πηγή: myastro