Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 07:45

Στις 04:36 τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Φιλικές και προσωπικές σχέσεις περνούν από συμπληγάδες καθώς ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.

Τα βλέμματα στρέφονται σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή που βάλλονται. Καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναταράξεις που θα προκαλέσουν υπερένταση. Με την Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τα Φώτα να σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Ταύρο οι συνθήκες είναι έντονες. Καθώς νευρικότητα και σκληρότητα μπορεί να κυριαρχήσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά φιλίες που οδηγούνται σε ξεκαθαρίσματα. Καθώς αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορούμε πια να έχουμε πρόσωπα στη ζωή μας που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα ανατρέψουν την πορεία στόχων και φιλοδοξιών μας. Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και να λειτουργήσουμε με λογική και ωριμότητα. Αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις και επιθετικότητα που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Στην προσωπική μας ζωή η επιρροή είναι έντονη

Καθώς υπάρχει εκνευρισμός και αναστάτωση λόγω της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό. Απαραίτητο είναι να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές μας καθώς είναι εύκολο να φερθούμε παρορμητικά και να γίνουμε εριστικοί με το ταίρι μας δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα. Ανάσες στη συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη θα δώσει το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα μας αναγκάσει να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά αποφεύγοντας τις εν θερμώ αποφάσεις.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές επιλογές. Η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία μπορεί να μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πού θα οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία. Σημαντική ανάσα είναι επίσης η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα. Καθώς βρίσκεται στην πρώτη μοίρα του και εξακοντίζει μοναδικές ενέργειες. Ας προστατεύσουμε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Δείχνοντας γενναιόδωρα τα συναισθήματά μας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να πάρουμε αποστάσεις από τοξικές καταστάσεις που δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε.

myastro