Η Πένυ Αγοραστού για την απώλεια του αδελφού της: «Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την πληγή»

Συντάκτης: Newsroom

17 Δεκεμβρίου 2022 15:00

Η Πένυ Αγοραστού για την απώλεια του αδελφού της: «Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την πληγή»

H Πένυ Αγοραστού σε συνέντευξή της μίλησε για τη μεγάλη απώλεια του αδελφού της, που τη στιγμάτισε. Όπως τόνισε  ο αγαπημένος της αδελφός «έφυγε» από τη ζωή, όταν εκείνη ήταν 16 ετών και αυτό ήταν που την άλλαξε, ως άνθρωπο.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, έκανε επίσης λόγο για την προσωπική της ζωή, σχολίασε τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» και μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Θεό.

«Ένας τέτοιος πόνος αλλάζει σίγουρα έναν άνθρωπο, αλλά το πέρασμα του χρόνου και η ψυχοθεραπεία σε βοηθούν πολύ να αντιμετωπίσεις όλες τις καταστάσεις, όσο στενόχωρες κι αν είναι. Επί της ουσίας μαθαίνεις απλά να ζεις με αυτή την πληγή» ανέφερε για τον θάνατο του αδελφού της.

Σχολιάζοντας το πώς προέκυψε το όνομά της και ποιο είναι το βαφτιστικό της: «Το βαφτιστικό μου όνομα είναι Παναγίτσα. Παίζω στο Μαύρο ρόδο και με λένε Παναγίτσα, ωραία σύμπτωση; Μάλιστα, όταν είχα πάει στα γυρίσματα, τους είχα πει πως αν παίξω ποτέ κάποια καλόγρια, θα έχω έτοιμο και το όνομα».

Όσον αφορά στη σχέση της με τη θρησκεία η Πένυ Αγοραστού αποκάλυψε: «Πιστεύω, αλλά με έναν δικό μου τρόπο. Είμαι άνθρωπος που θα πάει να ανάψει και ένα κεράκι στην εκκλησία αλλά, κυρίως, πιστεύω στην ενέργεια των ανθρώπων».

Η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται ανάμεσα στο καστ της σειράς «Μαύρο Ρόδο», μίλησε και για την εξωτερική της εμφάνιση και για τη στάση που διατηρεί στις προσωπικές της σχέσεις: «Φυσικά, αλλά δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να μετράει. Για μένα το να είσαι καλός άνθρωπος και να σέβεσαι τους γύρω σου έχει μεγαλύτερη σημασία. Με το να είσαι όμορφη, αλλά να δυσκολεύεις όλους τους συνεργάτες σου, να μην μπορείς να είσαι συνεπής και να δημιουργείς προβλήματα, πίστεψέ με, τη μία σεζόν θα έχεις δουλειά και την επομένη δεν θα έχεις. Άσε που πιστεύω πας υπάρχουν πολύ πιο όμορφες κοπέλες από μένα. Αν κάποιος σταθεί μόνο στην εξωτερική μου εμφάνιση, είναι δικό του πρόβλημα γιατί δεν είναι κάτι που προβάλλω. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αισθανθεί να με δυσκολεύει. Όσο μεγαλώνω, βάζω όρια στους ανθρώπους γιατί αυτά σε βγάζουν από τις δύσκολες καταστάσεις», είπε στο  ΟΚ.