Η περιπέτεια της Βάνας Μπάρμπα που την οδήγησε στο νοσοκομείο

8 Δεκεμβρίου 2020 07:15

«Χθες ένιωσα μια δύσπνοια. Ο φόβος, η κρίση πανικού, το νοσοκομείο της δικής μας γειτονιάς” είπε η Βάνα Μπάρμπα η οποία ήταν καλεσμένη στο “Πάμε Δανάη’ και συνέχισε Εγώ μένω Γλυφάδα και πήγα αμέσως και δεν μπορούσα να κάνω εξετάσεις, αξονική στα πνευμόνια αν δεν έκανα το τεστ για τον κορωνοϊό και έπρεπε να βγουν τα αποτελέσματα σε 8 ώρες. Καθόμουν μέσα και έλεγα θα πάρω τηλέφωνο να πω ότι δεν θα έρθω. Ένιωθα τη φωνή μου και το οξυγόνο. Βγήκα αμέσως αρνητική στον κορωνοϊό.

Οι κρίσιμες στιγμές! Η μοναξιά που ήμουν σε ένα blue box, που οι άνθρωποι ήταν τόσο ευγενικοί και μου έλεγε ο γιατρός ότι δεν θα μπω μέσα, ούτε ακτινογραφία, ούτε αξονική. Αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή εκείνο το φόβο “τι κάνω; το παιδί μου, που, ποιος”. Κάποια στιγμή έκλαιγα κιόλας. Το δικό μου ήταν βρογχίτιδα, είναι ένα πράγμα το οποίο μου δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να είμαι προσεκτική και οφείλω να πω ότι δεν ήμουν προσεκτική. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες.

Χθες, μιλώντας με το “Σωτηρία” μου είπε ότι αν είμαι θετική θα απευθυνθείς σε εμάς, δεν θα κάνω καραντίνα σπίτι μου, που σημαίνει ότι αμέσως θα πάρω οξυγόνο. Παίρνω κορτιζόνη τώρα. Θα είμαι η πρώτη που θα κάνει το εμβόλιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζω με αυτό το φόβο», είπε η Βάνα Μπάρμπα.