Η… πλακίτσα έφερε λυπητερή 100.000 ευρώ στον Αντώνη Κανάκη

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2019 10:10
Η… πλακίτσα έφερε λυπητερή 100.000 ευρώ στον Αντώνη Κανάκη

Το Ράδιο Αρβύλα που παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, από πέρυσι προβάλλεται στο κανάλι ΣΚΑΪ.
Και μπορεί η παρέα να χαρίζει σε πολλούς άφθονο γέλιο με τα σατιρικά σκετσάκια της, ωστόσο κάποτε… θα γίνει και το λάθος. Και μάλιστα μεγάλο.
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open «Ευτυχείτε» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για τον Αντώνη Κανάκη και τη σατιρική του εκπομπή.
Σύμφωνα με αυτό, ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 (διότι η τότε εκπομπή έπαιζε στο αυτό το κανάλι) καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κυρανίδη.
Η εκπομπή τότε είχε παρουσιάσει ένα βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Κυρανίδη να μιλάει και η φωνή του ήταν πολύ λεπτή, οι «Αρβύλα» το σατίρισαν και γέλασαν. Όμως ο κ. Κυρανίδης έπασχε από καρκίνο στο λάρυγγα γι’ αυτό μίλαγε έτσι.
Δείτε το βίντεο

Ο οδηγός έκανε αγωγή προς την εκπομπή. Η αγωγή επιδικάστηκε και βγήκε η απόφαση για αποζημίωση 100.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος του οδηγού νταλίκας κ. Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η πλευρά του κ. Κυρανίδη ζήτησε και επεδίωξε μια επανόρθωση, όμως από την εκπομπή το αρνήθηκαν, διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.
Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη, την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1, καθώς καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT