Η “πέτρα του σκανδάλου” στον γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί & το νέο αμόρε της πρώην συζύγου του (φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2019 23:00

«Πέτρα» του σκανδάλου στον γάμο τους ο ωραίος! Ένα χρόνο έμειναν παντρεμένοι ο Ατζούν Ιλιτζαλί της Acun Media με τα συμφέροντα και στην Ελλάδα (λόγω της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ) και η Σεϊμά Σουμπασί. Πολύ μικρότερή του, βρήκε τον έρωτα αλλού. Κι αυτό, όμως, το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ.

Αποτέλεσμα εικόνας για chatai ulusoy seyma subasi

Οπως ανέφεραν τουρκικά ΜΜΕ, για τον χωρισμό του Τούρκου μεγιστάνα, που φέρεται πάντως για ορισμένους να είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας, υπαίτιος είναι ο νεαρός Τούρκος ηθοποιός Τσατάι Ουλούσοϊ (φωτ. κάτω), με τον οποίο η σύζυγος του καναλάρχη φέρεται να είχε παράνομο δεσμό. Μάλιστα, την εξωσυζυγική σχέση ανακάλυψε ο ίδιος ο Ατζούν και έτσι οδηγήθηκε στον χωρισμό, χωρίς καθυστέρηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για chatai ulusoy

Και οι δύο πάντως φαίνεται πως έχουν αλλάξει σελίδα στη ζωή τους. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρήκε τον έρωτα σε πιτσιρίκα νοσηλεύτρια, ενώ η πρώην σύζυγός του στο πρόσωπο ενός dj. Το όνομά του Γκουίντο Σένια. Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους και μέσω social media, διατρανώνοντάς τον. Πλην όμως, αν αποφασίσουν να σοβαρέψουν τη σχέση τους, να βάλουν κουλούρα δηλαδή, πάει η “παχυλή”… διατροφή της Σεϊμά – δεν προβλέπεται να γίνει γάμος, όπως καταλάβατε. Δεν συμφέρει τη Σεϊμά.