Η Ραμόνα Βλαντή και η αποκάλυψη για τους στιλίστες στο My Style Rocks

31 Ιανουαρίου 2020 17:37

Βλαντή

Κακός χαμός γίνεται στο «My Style Rocks» με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που κάνει η Κιάρα Μαρκέζη, καθώς της χρεώνουν πως φοράει ρούχα που έχει φορέσει και η νικήτρια του πρώτου «My Style Rocks», η Ραμόνα Βλαντή. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια:

«Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που είχες εμφανιστεί με ένα μπουφάν ίδιο με τη Ραμόνα. Όλα ξεκίνησαν από ένα μπουφάν και ξαφνικά βλέπουμε κι ένα παλτό κι ένα φόρεμα και γυαλιά. Σε πέντε επεισόδια φοράς τουλάχιστον δέκα κομμάτια που έχει ίδια η Ραμόνα. Ήρθες έτοιμη και έχεις απαντήσεις γι’ αυτά τα πράγματα. Επειδή τη Ραμόνα την έχω ζήσει πολύ σε αυτό το παιχνίδι και ξέρω πώς σκέφτεται, ξέρω πώς επέλεγε τα κόνσεπτ της, ξέρω και τον τρόπο που έκανε styling. Είναι σαν να έβλεπα ένα Ραμονάκι την προηγούμενη εβδομάδα, που κάποιος σου έγραψε τα κόνσεπτ, τα οποία δεν ήξερες να απαντήσεις».

Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Εμείς οι τρεις εδώ σου μιλάμε, γιατί πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλα τα κορίτσια και οι συμπτώσεις γίνανε πολλές. Να έχεις κατ’ εικόνα και ομοίωση ίδια ρούχα με την πρώτη νικήτρια του «My Style Rocks»; Πώς γίνεται αυτό; Το styling το κάνεις εσύ σε εσένα ή η Ραμόνα; Μόνη σου; Χωρίς τη Ραμόνα;».

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά είχε τηλεφωνική επικοινωνία στο «Πρωινό» με την ίδια τη Ραμόνα Βλαντή, έτσι ώστε να λυθεί το μυστήριο με την Κιάρα Μαρκέζη.

«Έχουν πάρει ένα κορίτσι 19 χρόνων και το βαράνε. Όλες έχουν στιλίστες, το ξέρω εγώ και σας το λέω ξεκάθαρα. Οι ίδιοι το ξέρουν. Έχουν παίκτρια που είναι η ίδια στιλίστρια. Είναι όλα λάθος. Την έβγαλαν νικήτρια της πρώτης εβδομάδας, έχουν συνεργαστεί με την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Αν την έντυνα εγώ, στο χθεσινό επεισόδιο που έγινε χαμός, δεν θα την έντυνα με αυτό το πέπλο με αυτό το καλσόν. Δεν συνεργάζομαι και ούτε θέλω να συνεργαστώ με κάποιο κορίτσι από το «My Style Rocks», είπε η Ραμόνα Βλαντή.