Η Ραμόνα Βλαντή «κράζει» την Μαριπόζα: «Δίνει λάθος πρότυπο στα παιδιά που την ακολουθούν στο Instagram, όπως όλες οι τσίτσιδες»

22 Ιανουαρίου 2021 15:00

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αποκάλυψε ότι δέχεται κάθε χρόνο πρόταση από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ τόνισε ότι θαυμάζει την Κάτια Ταραμπάνκο για τον δυναμισμό της. «Δεν θεωρώ ότι την αδίκησαν», είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό» και συνέχισε: «Τη θαυμάζω για τον δυναμισμό της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει ο χαρακτήρας της. Αν ήμουν μαζί της θα έκανα μεγάλο θέμα για το ρύζι. Όταν είσαι ομάδα δεν μπορείς να φας μόνη σου το ρύζι, θα είχα θέμα με αυτό αλλά δεν θα την ψήφιζα. Αυτούς που σου φέρνουν πόντους δεν τους ψηφίζεις. Περίμενα να φύγει η Ανθή, φώναζα μόνη μου μπροστά στην τηλεόραση».

Όσον αφορά στον Περικλή Κονδυλάτο, η Ραμόνα τόνισε: «Πήγε απροετοίμαστος, η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει όπως τα λέει και του κάνουν ερωτήσεις για να τον τσιτώσουν. Δυστυχώς έχουν βγάλει την κακή του πλευρά. Τον ενοχλεί μάλλον που όλοι παίζουν με στρατηγική και άλλο δείχνουν στην κάμερα και άλλο στην καλύβα. Εγώ περνάω μαζί με τον Περικλή τα τελευταία 3 χρόνια. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο σπίτι, έχουμε κάνει διακοπές μαζί, είμαστε οικογένεια πλέον, τον ξέρω καλύτερα από όλους. Είναι δοτικός, είναι η πιο αγνή ψυχή, αυτά που έλεγε ο Τριαντάφυλλος είναι μπαρούφες ή άλλο παιχνίδι βλέπω εγώ».

Αναφορικά με την Μαριπόζα: «Η Μαριπόζα πουλάει κινέζικα πανιά που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί έχουν τόσο μεγάλο κοινό πραγματικά αυτά τα άτομα. Είναι ημίγυμνη και δείχνει τα κινέζικα που αν περάσεις από φωτιά γίνονται φλαμπέ. Δεν έχει καθόλου παιδεία. Τι περιμένεις από ένα κορίτσι που είναι έτσι στο Instagram; Να μιλήσει ακαδημαϊκά; Δίνει λάθος πρότυπο στα παιδιά που την ακολουθούν, όπως όλες οι τσίτσιδες».