Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά στην αντεπίθεση – Σε ποιους στέλνει εξώδικα;

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 16:57

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά στην αντεπίθεση - Σε ποιους στέλνει εξώδικα;

Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως έκανε γνωστό το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού στο T-live, η 33χρονη έστειλε το πρώτο εξώδικο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον επικεφαλής των τοξικολογικών εργαστηρίων κ. Νίκου Ράϊκο (ήταν εκείνος που έκανε τις επαναληπτικές τοξικολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα), στο οποίο ζητά να μάθει πότε και με ποιον τρόπο εστάλη στο εργαστήριο το δείγμα ούρων, πότε έγινε η εξέταση και γιατί δεν υπάρχει αντίγραφο των εξετάσεων μέσα στη δικογραφία.

Το δεύτερο εξώδικο που απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και ζητά να μάθει αν έχουν κρατηθεί υπόλοιπα δείγματος αίματος και ούρων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τι δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

Μιλώντας στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει: «Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά και ότι σκότωσα τη Μαλένα και τη μπέμπα; Δεν μπορώ να πιστέψω όσα ακούω στα κανάλια. Είμαι αθώα και είμαι σίγουρη και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί».

Η τοποθέτηση του κ. Ζάρδα

Στο T-live μίλησε και ο ένας εκ των δικηγόρων της 33χρονης κατηγορουμένης, κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος εξέφρασε την άποψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η θέση της κατηγορουμένης είναι από την αρχή σαφής. Πιστεύει ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε ιατρικό λάθος» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζάρδας.