Η Σάντρα Βουτσά περνάει στην αντεπίθεση: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Δεν έγινα τωρα κόρη του Κώστα Βουτσά… Ήμουν πάντα και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομά του»

Δημοσιεύθηκε: 18 Απριλίου 2021 15:30
Η Σάντρα Βουτσά περνάει στην αντεπίθεση: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Δεν έγινα τωρα κόρη του Κώστα Βουτσά… Ήμουν πάντα και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομά του»

Μετά την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της  πρώην συζύγου του αείμνηστου Κώστα Βουτσά Θεανώς Παπασπύρου και της πρώτης κόρης Σάντρας Βουτσά, που απέκτησε από το γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Η υπόθεση φαίνεται να συνεχίζεται αφού σήμερα η Σάντρα σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού, είπε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κ. Παπασπύρου.

Κυρίως γιατί εκείνη δημοσιοποίησε προσωπικά της δεδομένα.

Η Σάντρα είπε σήμερα στη Ναταλία Γερμανού:

Είναι προσωπικό δεδομένο και είναι παράνομο να το πεις δημόσια. Εγώ δεν μίλησα για περιουσία. Μίλησα για το συγκεκριμενο πράγμα που ήταν σαν δώρο.

Ο πατέρας μου ήταν γνωστός συλλέκτης. Αγόραζε με τα δικά του λεφτά αυτούς τους πίνακες για τις 3 του κόρες ως δώρο.

Εγώ για αυτούς τους πίνακες μίλησα. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να μεταφέρει τους πίνακες.

Και ο πατέρας μου είχε πει να τους κρατήσει και να τους μοιράσει στις 3 αδελφές όταν έρθει η ώρα. Αυτή ήταν η επιθυμία του.

Δεν θέλω να μπλέξω τις αδελφές μου γιατί είναι σε λεπτή θέση αφού πρόκειται για τη μητέρα τους.

Από δω και πέρα σκέπτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό γιατί η κ. Παπασπύρου άνοιξε έναν δύσκολο δρόμο λέγοντας δημόσια τα προσωπικά μου δεδομένα.

Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου τον κ. Καπερνάρο. Έχει μια στάση επιθετική απέναντί μου.

Και θέλω να πω και κάτι που γράφτηκε ότι πήγα να εκμεταλλευτώ το όνομα του πατέρα μου.

Θέλω να πω ότι δεν έγινα τωρα κόρη του Κώστα Βουτσά… Ήμουν πάντα και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομά του για να κερδίσω κάτι”.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.