Η Σελήνη από τον Αιγόκερω περνάει στον Υδροχόο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Σεπτεμβρίου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι νωρίς το πρωί επηρεάζοντας καταλυτικά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έντονη θα είναι η σύνοδός της με τον Πλούτωνα που θα φέρει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιζηλία και παιχνίδια εξουσίας ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που λειτουργούμε κυρίως στην επαγγελματική μας ζωή.

Είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να γίνουμε ιδιαίτερα απαιτητικοί και ανταγωνιστικοί με πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την καριέρα μας. Είναι προτιμότερο να κινηθούμε διαισθητικά και να αποφύγουμε έντονες αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το myastro, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο παίζοντας καταλυτικό ρόλο για τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στον φιλικό περίγυρο καθώς επιθυμούμε να περάσουμε χρόνο με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και την ιδιοσυγκρασία μας. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν άμεσα, είτε είναι προσωπικοί είτε είναι επαγγελματικοί.

Νιώθουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξή τους και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας. Σημαντικά πρόσωπα θα βρεθούν στο πλευρό μας και θα μας στηρίξουν σε κάθε μας προσπάθεια εμπιστευόμενοι την ευρηματικότητα και τη διορατικότητά μας.

Η Σελήνη το απόγευμα σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία. Μπορεί να υπάρξουν ακόμα σημαντικές ευκαιρίες μέσα στην ημέρα που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας και λειτουργούν ευνοϊκά για σχέδια και επιδιώξεις που θα οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για υπέροχες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Η επικοινωνία απογειώνεται καθώς ανταλλάσσουμε εμπειρίες και απόψεις πάνω σε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες αφού είναι πιθανό πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον να μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα με τις προτάσεις τους.