Η Σελήνη από τον Υδροχόο πρωταγωνιστεί με πολλές όψεις και επηρεάζει σχέσεις και φιλίες

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και δυσκολεύει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Φιλικές υποθέσεις, στόχοι και φιλοδοξίες, επηρεάζει η Σελήνη από τον Υδροχόο. Η εμπλοκή μας σε ομαδικές δράσεις θα μας απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν σχέσεις και φιλίες.

Σήμερα η μέρα είναι έντονη καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο πρωταγωνιστεί με πολλές όψεις και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συμπεριφορές και αντιδράσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο εντείνοντας τη νευρικότητα και ωθώντας σε σπασμωδικές κινήσεις. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες ώστε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις λόγω της έντασης που επικρατεί.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό που θα ωθήσει να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας με δημιουργικό τρόπο. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα μας δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας.

Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζοντας άμεσα την διάθεσή μας. Η εσωτερική αναστάτωση και το αίσθημα του ανικανοποίητου δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τις στιγμές με το ταίρι μας. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα έχουν θετική έκβαση.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύοντας την κατήφεια, την εσωστρέφεια, την απαισιοδοξία

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να δρομολογήσουμε επί του πρακτέου επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην απογοήτευση να κυριαρχήσει. Γιατί είναι εύκολο να παρατηρήσουμε αυτά που πάντα ονειρευόμασταν λόγω πιθανών εμποδίων και δυσκολιών που δοκιμάζουν τις αντοχές μας.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με την Σελήνη στον Υδροχόο αποκαθιστά την ψυχολογία μας. Μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Και αυτό εκφράζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή καθώς αντιλαμβανόμαστε τα θέλω του συντρόφου μας και νιώθουμε πως εισπράττουμε την ανάλογη κατανόηση.

myastro