Η Σελήνη έχει περάσει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

19 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη έχει περάσει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Με την Σελήνη στο συγκεκριμένο υδάτινο ζώδιο έρχονται στην επιφάνεια θέματα που εκκρεμούν και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν.

Η Σελήνη έχει περάσει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον έντονο συναισθηματισμό που οδηγεί σε ξεσπάσματα και να τον εκτονώσουμε δημιουργικά προς όφελός μας. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και μας οδηγούν σε έντονες σκέψεις. Τα ζητήματα που μας απασχολούν επηρεάζουν ακόμα την ψυχοσύνθεσή μας και λειτουργούν επιβαρυντικά στην καθημερινότητά μας.

Οφείλουμε στον εαυτό μας να κινηθούμε διαισθητικά ώστε να αντιληφθούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αυταπατών μέσα στο οποίο αναπτύσσονται λανθασμένες ιδέες που έχουν δυσάρεστες προεκτάσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για δημιουργικά ενδιαφέροντα, για να ασχοληθούμε με τα ταλέντα μας και ότι μας εκφράζει, για να ασχοληθούμε με τον εσωτερισμό και διάφορα φιλοσοφικά συστήματα που μας φέρνουν σε επαφή με τον θεό που κρύβουμε μέσα μας. Η ημέρα είναι ιδανική για να αναγνωρίσουμε την ψυχική μας δύναμη και να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα.

Η όψη χιαστί της Σελήνης με τον Άρη στον Ζυγό τα ξημερώματα δημιουργεί μία υποβόσκουσα υπερένταση.

Το πρωί λοιπόν θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις μας γιατί το συναίσθημα σε συνδυασμό με την ενέργειά μας δεν λειτουργούν απόλυτα αρμονικά. Οφείλουμε να κατευνάσουμε τα νεύρα μας και να δώσουμε προτεραιότητα σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών που μπορεί να μας αγχώνουν. Βέβαια είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις κόντρες που μπορεί να εκδηλωθούν από την συμπεριφορά μας καθώς δεν θα εκφράζουμε πραγματικά αυτό που νιώθουμε ή θέλουμε να πραγματοποιηθεί.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μας δίνει την δύναμη να αντιμετωπίσουμε βαθύτερες ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρούν την προσωπική μας ζωή. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τους συντρόφου μας και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε όλα αυτά που μας αναστατώνουν με ευκολία. Βαθύτερες εξομολογήσεις και έντονο πάθος θα απογειώσουν τις προσωπικές σχέσεις και θα δώσουν την ευκαιρία να ξεπεραστούν σημαντικά προβλήματα. Σε οικονομικό επίπεδο, εκκρεμότητες του παρελθόντος κλείνουν με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

myastro