Η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου και από το ξεκίνημα της ημέρας το ημερήσιο πρόγραμμα όλων των ζωδίων είναι φορτωμένο!

Δημοσιεύθηκε: 25 Απριλίου 2021 07:45
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου και από το ξεκίνημα της ημέρας το ημερήσιο πρόγραμμα όλων των ζωδίων είναι φορτωμένο!

Προσέχουμε για να έχουμε σήμερα! Έρχονται Τετράγωνα Αφροδίτης και Ερμή με τον Κρόνο. Και «τιμωρεί» ερωτικές επιπολαιότητες, λάθος αποφάσεις και κινήσεις οικονομικές και μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει υποχρεώσεις.

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου και από το ξεκίνημα της ημέρας το ημερήσιο πρόγραμμα όλων των ζωδίων είναι φορτωμένο!

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως.

ΛΕΩΝ: Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.

ΙΧΘΥΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο.

πηγή: Ωροσκόπος

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.